EMAIL : info@420marihuanacasa.com | Wickr ID : dankeuplug

Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 10 november 2022

Denna sekretesspolicy beskriver vår policy och våra förfaranden för insamling, användning och utlämnande av din information när du använder tjänsten och informerar dig om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig. Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till att information samlas in och används i enlighet med denna sekretesspolicy.

Tolkning och definitioner

Tolkning

Ord med en stor begynnelsebokstav har den betydelse som anges nedan. Följande definitioner har samma innebörd oavsett om de förekommer i singular eller plural.

Definitioner

  • För tillämpningen av denna sekretesspolicy gäller följande

     

  • Med konto avses ett enskilt konto som skapats för dig för att få tillgång till vår tjänst eller delar av vår tjänst.

     

  • Tjänsten eller delar av vår tjänst.

     

  • Företaget (i detta avtal benämnt “företaget”, “vi”, “oss”, “vår” eller “vår”) är 420MarihuanaCasa.

     

  • Cookies är små filer som placeras på din dator, mobila enhet eller annan enhet av en webbplats och som bland annat innehåller information om din webbläsarhistorik på den webbplatsen.

     

  • Landet hänvisar till : Nederländerna

     

  • Med enhet avses varje enhet som ger tillgång till tjänsten, t.ex. en dator, mobiltelefon eller digital surfplatta.

     

  • Personuppgifter: all information som rör en identifierad eller identifierbar fysisk person.

     

  • Med tjänst avses webbplatsen.

     

  • Tjänsteleverantör: varje fysisk eller juridisk person som behandlar uppgifter för företagets räkning. Tjänst avser tredjepartsföretag eller enskilda personer som anlitas av företaget för att underlätta tjänsten, tillhandahålla tjänsten på företagets vägnar, utföra tjänster relaterade till tjänsten eller hjälpa företaget att analysera hur tjänsten används.

     

  • Med tredje parts sociala nätverkstjänst avses en webbplats eller ett socialt nätverk genom vilket en användare kan logga in eller skapa ett konto för att använda tjänsten.

     

  • Med användningsdata avses data som samlas in automatiskt, oavsett om den genereras av användningen av tjänsten eller tjänstens egen infrastruktur (t.ex. längden på ett sidbesök).

     

  • Webbplatsen hänvisar till 420MarihuanaCasa, som nås från följande adress

https://www.420MarihuanaCasa.com

Du är den fysiska person som har tillgång till eller använder Tjänsten, eller det företag eller annan juridisk enhet för vars räkning den fysiska personen har tillgång till eller använder Tjänsten, beroende på vad som gäller.

Insamling och användning av dina personuppgifter

Typer av insamlade uppgifter

Personuppgifter

När du använder vår tjänst kan vi be dig att lämna viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig. Personligt identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till följande

  • E-postadress

     

  • För- och efternamn

     

  • Telefonnummer

     

  • Adress, delstat, provins, postnummer, stad

     

  • Användningsuppgifter

     

  • Användningsuppgifter

     

  • Användningsuppgifter samlas in automatiskt när du använder tjänsten.

Användningsdata kan inkludera information såsom din enhets Internet Protocol-adress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, de sidor i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid som spenderas på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

När du använder Tjänsten med eller via en mobil enhet kan vi automatiskt samla in viss information, inklusive, men inte begränsat till, vilken typ av mobil enhet du använder, din mobila enhets unika identifierare, din mobila enhets IP-adress, ditt mobila operativsystem, vilken typ av mobil webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst eller när du får tillgång till tjänsten via en mobil enhet.

Information om tredje parts sociala medietjänster

Företaget tillåter dig att skapa ett konto och logga in för att använda tjänsten via följande sociala medietjänster från tredje part:

  • Google
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Om du väljer att registrera dig via eller ge oss tillgång till en tredje parts sociala medietjänst kan vi samla in personuppgifter som redan är kopplade till ditt konto på den tjänsten, t.ex. ditt namn, din e-postadress, dina aktiviteter eller din kontaktlista som är kopplad till det kontot.

Du kan också ha möjlighet att dela ytterligare information med företaget via ditt konto för sociala medietjänster från tredje part. Om du väljer att lämna sådan personlig information och sådana uppgifter, antingen vid registrering eller på annat sätt, ger du företaget tillstånd att använda, dela och lagra dem på ett sätt som är förenligt med denna sekretesspolicy.

Spårningsteknik och cookies

Vi använder cookies och liknande spårningsteknik för att spåra aktivitet på vår tjänst och lagra viss information. De spårningstekniker som används är taggar, etiketter och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst. Den teknik vi använder kan omfatta följande

Cookies eller webbläsarcookies. En cookie är en liten fil som placeras på din enhet. Du kan ställa in din webbläsare så att den vägrar att ta emot alla cookies eller så att den anger när en cookie skickas. Om du inte accepterar cookies kan det dock hända att du inte kan använda vissa delar av vår tjänst. Om du inte har justerat inställningarna i din webbläsare så att du inte vill ha cookies kan vår tjänst använda cookies.

Webbfyrar. Vissa delar av vår tjänst och våra e-postmeddelanden kan innehålla små elektroniska filer som kallas web beacons (även kallade clear gifs, pixeltaggar och single-pixel gifs) som gör det möjligt för företaget att t.ex. räkna användare som har besökt dessa sidor eller öppnat ett e-postmeddelande och för annan webbplatsrelaterad statistik (t.ex. för att registrera populariteten för en viss del och för att kontrollera system- och serverintegritet).

Cookies kan vara antingen “permanenta” eller “sessionscookies”. Permanenta cookies finns kvar på din dator eller mobila enhet när du loggar ut, medan sessionscookies raderas så snart du stänger webbläsaren.

Vi använder sessionscookies och permanenta cookies för de ändamål som anges nedan:

Nödvändiga/viktiga cookies

Typ: Sessionscookies

Förvaltas av : Vi

Syfte: Dessa cookies är nödvändiga för att ge dig tillgång till de tjänster som finns på webbplatsen och för att du ska kunna använda vissa av dess funktioner. De används för att autentisera användare och förhindra att användarkonton används på ett bedrägligt sätt. Utan dessa cookies kan vi inte tillhandahålla de tjänster som du har begärt, och vi använder dessa cookies endast för att tillhandahålla dessa tjänster till dig.

Cookiepolicy / Meddelande om godkännande av cookies

Typ: Beständiga kakor

Förvaltas av: Vi

Syfte: Dessa cookies identifierar om användarna har accepterat användningen av cookies på webbplatsen.

Funktionella cookies

Typ: Beständiga kakor

Förvaltas av : Vi

Syfte: Dessa cookies gör det möjligt för oss att komma ihåg de val du gör när du använder webbplatsen, t.ex. att komma ihåg dina inloggningsuppgifter eller språkpreferenser. Syftet med dessa cookies är att ge dig en mer personlig upplevelse och undvika att du behöver ange dina inställningar varje gång du använder webbplatsen.

För mer information om de cookies vi använder och dina valmöjligheter när det gäller cookies, se vår cookiepolicy eller avsnittet Cookies i vår sekretesspolicy.

Användning av dina personuppgifter

Företaget kan använda personuppgifter för följande ändamål:

  • För att tillhandahålla och underhålla vår tjänst, inklusive att spåra din användning av vår tjänst.

     

  • För att hantera ditt konto: för att hantera din registrering som användare av webbplatsen.

     

  • Service. De personuppgifter som du lämnar kan ge dig tillgång till olika funktioner i tjänsten som är tillgängliga för dig som registrerad användare.

     

  • För att fullgöra ett avtal: upprättande, genomförande och uppfyllande av avtalet om köp av produkter, varor eller tjänster som du köper eller något annat avtal med oss via tjänsten.

     

  • Kontakta dig: kontakta dig via e-post, telefonsamtal, SMS eller andra motsvarande former av elektronisk kommunikation, t.ex. push-notiser för mobilapplikationer om uppdateringar eller informationskommunikation om avtalade funktioner, produkter eller tjänster, inklusive säkerhetsuppdateringar, när det är nödvändigt eller rimligt för genomförandet.

     

  • För att förse dig med nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder och som liknar dem du redan har köpt eller frågat om, såvida du inte har valt att inte ta emot sådan information.

     

  • Hantering av dina förfrågningar: För att uppfylla och hantera förfrågningar som du gör till oss.

  • För företagsöverföringar: Vi kan använda din information för att utvärdera eller genomföra en fusion, avyttring, omorganisation, upplösning eller annan försäljning eller överföring av alla eller en del av våra tillgångar, oavsett om det är ett pågående företag eller som en del av en konkurs, likvidation eller liknande förfarande, där de personuppgifter som vi har om våra användare av tjänsten är en av de överförda tillgångarna.

     

  • För andra ändamål: Vi kan använda din information för andra ändamål, till exempel för att analysera data, identifiera användningstrender, fastställa effektiviteten i våra kampanjer, utvärdera och förbättra våra tjänster, produkter, tjänster, marknadsföring och din upplevelse.

Vi kan dela din personliga information i följande situationer:

  • Med tjänsteleverantörer: Vi kan dela din personliga information med tjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst och för att kontakta dig.

     

  • För företagsöverföringar: Vi kan dela eller överföra dina personuppgifter som en del av, eller under förhandlingarna om, en fusion, försäljning av företagets tillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller delar av vår verksamhet till ett annat företag.

     

  • Med dotterbolag: Vi kan komma att dela din information med våra dotterbolag, i vilket fall vi kräver att dessa dotterbolag följer denna sekretesspolicy. Närstående bolag inkluderar vårt moderbolag och alla andra dotterbolag, joint ventures eller andra företag som vi kontrollerar eller som står under gemensam kontroll.

     

  • som vi kontrollerar eller som står under gemensam kontroll med oss.

     

  • Med affärspartners: Vi kan dela din information med våra affärspartners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.

     

  • Med andra användare: När du delar personlig information eller på annat sätt interagerar med andra användare i offentliga områden kan informationen ses av alla användare och kan avslöjas offentligt för andra. Om du interagerar med andra användare eller registrerar dig via en

     

  • Om du använder tredje parts sociala medietjänst kan dina kontakter på tredje parts sociala medietjänst se ditt namn, din profil, dina foton och en beskrivning av din aktivitet. På samma sätt kan andra användare se beskrivningar av din verksamhet, kommunicera med dig och se din profil.

     

  • Med ditt samtycke: Vi kan avslöja dina personuppgifter för andra ändamål med ditt samtycke.

Lagring av dina personuppgifter

Företaget kommer endast att behålla dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för de ändamål som anges i denna sekretesspolicy. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter i den utsträckning som krävs för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter (till exempel om vi måste behålla dina uppgifter för att följa tillämplig lag), lösa tvister och upprätthålla våra juridiska avtal och policyer.

Företaget kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata sparas i allmänhet under en kortare tidsperiod, såvida inte sådana data används för att öka säkerheten eller förbättra funktionaliteten hos vår tjänst, eller om vi är skyldiga enligt lag att spara sådana data under längre perioder.

Överföring av dina personuppgifter

Din information, inklusive personuppgifter, behandlas på företagets operativa kontor och på varje annan plats där de parter som är involverade i behandlingen finns. Detta innebär att denna information kan överföras till och lagras på datorer utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem i din jurisdiktion.

Ditt samtycke till denna sekretesspolicy, följt av att du lämnar sådan information, utgör ditt samtycke till sådan överföring.

Företaget kommer att vidta alla åtgärder som rimligen är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter till någon organisation eller något land kommer att äga rum om det inte finns adekvata kontroller på plats som omfattar säkerheten för dina uppgifter och annan personlig information.

Radering av dina personuppgifter

Du har rätt att radera eller begära att vi hjälper dig att radera personuppgifter som vi har samlat in om dig.

Vår tjänst kan erbjuda dig möjligheten att radera viss information om dig från tjänsten.

Du kan uppdatera, ändra eller radera din information när som helst genom att logga in på ditt konto, om du har ett, och besöka avsnittet Kontoinställningar där du kan hantera din personliga information. Du kan också kontakta oss för att begära tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter som du har lämnat till oss.

Observera dock att vi kan behöva behålla viss information om vi har en rättslig skyldighet eller grund för att göra det.

Utlämnande av dina personuppgifter

Affärstransaktioner

Om företaget deltar i en fusion, ett förvärv eller en försäljning av tillgångar kan dina personuppgifter överföras. Vi kommer att informera dig innan dina personuppgifter överförs och omfattas av en annan sekretesspolicy.

Efterlevnad av lagen

Under vissa omständigheter kan företaget vara skyldigt att lämna ut dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter (t.ex. en domstol eller ett statligt organ).

Andra rättsliga krav

Företaget kan lämna ut dina personuppgifter om det i god tro anser att en sådan åtgärd är nödvändig för att:

  • För att uppfylla en rättslig förpliktelse

     

  • För att skydda och försvara företagets rättigheter eller egendom.

     

  • För att förhindra eller utreda eventuella oegentligheter i samband med tjänsten.

     

  • För att skydda den personliga säkerheten för tjänstens användare eller allmänheten.

     

  • För att skydda sig mot juridiskt ansvar

Säkerhet för dina personuppgifter

Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring via Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla metoder för att skydda dina personuppgifter kan vi inte garantera absolut säkerhet.

Barns integritet

Vår tjänst är inte avsedd för barn under 13 år. Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från barn under 13 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och vet att ditt barn har lämnat personuppgifter till oss, vänligen kontakta oss. Om vi blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från en person under 13 år utan att kontrollera föräldrarnas samtycke kommer vi att vidta åtgärder för att radera informationen från våra servrar.

Om vi måste förlita oss på samtycke som rättslig grund för att behandla din information och ditt land kräver föräldrarnas samtycke kan vi kräva föräldrarnas samtycke innan vi samlar in och använder informationen.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en länk från en tredje part kommer du att hänvisas till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar starkt att du läser sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över, och tar inget ansvar för, innehållet, sekretesspolicyn eller praxis på någon tredje parts webbplats eller tjänst.

Ändringar i denna integritetspolicy

Vi kan komma att uppdatera vår sekretesspolicy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på den här sidan.

Vi kommer att meddela dig via e-post och/eller genom ett tydligt meddelande på vår tjänst innan ändringen träder i kraft, och vi kommer att uppdatera datumet “senast uppdaterad” längst upp i denna sekretesspolicy.

Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska denna sekretesspolicy för att se om den har ändrats. Ändringar i denna sekretesspolicy träder i kraft när de publiceras på denna sida.

Kontakta oss om du har några frågor om denna sekretesspolicy.

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy kan du kontakta oss

Via e-post: support@420MarihuanaCasa.com

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping